ŽENSKA ODBOJKAŠKA REPREZENTACIJA

Napad na Srebrnu ligu

Foto: OSCG

Ženska seniorska odbojkaška reprezentacija Crne Gore započela je pripreme za predstojeće takmičenje – CEV Srebrnu ligu 2024.

Izabranice Milorada Krunića okupile su se u hotelu Verde u Podgorici, a prvi trening u dvorani odradilo je 12 odbojkašica – Danijela DžakovićMelisa CenovićTeodora RakočevićLara Jovović i Marija Šušić pridružiće se dan kasnije.

Imamo vrlo kratke pripreme, očekuje nas već jedan turnir sljedeće nedelje. Imamo sreće da se igra kod nas. Posle toga nas očekuju još dva turnira i nadam se da ćemo ubrzo biti svi kompletni. Ulazimo u jedan dobar ciklus, tu je i dosta mladih djevojaka od kojih možemo da dobijemo ulogu za naredne izazove“, rekao je selektor Milorad Krunić.

Na startu turnira, 17. maja Crna Gora će se sastati sa Farskim Ostrvima, narednog dana na programu je utakmica između selekcija Gruzije i Farskih Ostrva, dok će poslednjeg dana turnira, 19. maja, naš nacionalni tim prvu nedjelju Srebrne lige zaključiti mečom sa Gruzijom. Sve utakmice počeće u 18 sati.

“Predstojeći izazovi dolaze baš brzo, imamo malo vremena za pripremu, spremićemo se najbolje što budemo mogle i da ćemo zdravstveno biti okej. Gledaćemo ovo kao na uvertiru za ono što nas čeka u avgustu, a to su kvalifikacije za Evropsko prvenstvo“, rekla je Mina Dragović.

Nakon prvog, seniorke putuju na drugi turnir gdje će gostovati Portugalu zajedno sa Islandom od 24. do 26. maja. Trećeg vikenda, od 31. maja do 2. juna, Crna Gora će igrati na turniru u Bosni i Hercegovini protiv domaćina i selekcije Portugala, dok će četvrtog vikenda naše odbojkašice biti slobodne, kao i Portugal, Mađarska, Letonija, Gruzija, Island i Luksemburg

Dvije najbolje reprezentacije nakon četiri odigrana turnira igraće dvomeč finala, 13, odnosno 16. juna.

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare