JANIČIĆ PROZVAO BOJKOVIĆA

“Plakao si poslije svakog sparinga, puno pričaš, a poluamater si”

Foto: Instagram

U svijetu mješovitih borilačkih vještina nikada nije dosadno. Pored svakodnevnih borbi i događaja širom svijeta, jedan od trenutno najpopularnijih sportova u usponu uzeo je maha i u zemljama Balkana.

Kako je upravo Balkan uvijek bio ratničko podneblje, i ne čudi da je MMA na velikom nivou, i čini se samo ide uzlaznom putanjom, a sastavni dio ovog sporta pored naravno okršaja u oktagonu jesu česte prozivke boraca i njihovi okršaji prije nego li se meč dogodi.

Crnogorski MMA borac Miloš Janičić čeka svoj meč na “Game changer” turniru čiji je nagradni fond milion eura, ali dok iščekuje pomenuti turnir, ne gubi vrijeme već traži sljedećeg protivnika, a paljbu je osuo ka jednom od najperspektivnijih boraca iz Srbije Marku Bojkoviću.

Sjećaš se kad smo prije dvije godine sparingovali neka tri puta i svaki put si išao u svlačionicu da plačeš a Icko (Ivan Đorđević prim. aut) te je zvao da dođeš da se upristojiš i slikaš“, rekao je Janičić uz objavljeni snimak sparinga njega i Bojkovića.

Podgoričanin je dodao da je slobodan nakon borbe u martu, te zamolio Đorđevića i Bojkovićevog menadžera Dražena Forgača da odluče puštaju li ga da se bori.

Puno priče i kur***a a još si poluamater, ajde pošto ti treba protivnik za jun u Beogradu, ja sam raspoložen još jednom da ti objasnim. Radim rezervnu borbu na Oktagon MMA 2. marta, tako da nemam ugovor nakog toga i slobodan sam. Forgi i Icko odlučite puštate li maloga u vatru jer svakako se on ništa ne pita“.

Naravno, Bojković koji je poznat i van ringa kao neko ko svakodnevno upražnjava društvene mreže i veoma je popularan na istima nije ostao dužan, pa je brzo uslijedio odgovor.

Brate sto ne izbaciš cijeli video, što ne pričaš o tome kako je bilo šest mjeseci kasnije kada nisi kasnio sat vremena na sparing i kada smo bili svježi. Druže, nemaš tim, nemaš prijatelja, nemaš mečeva, živiš kao pas, prosiš za malo pažnje pa ti stvarno misliš da ću se baviti tobom tako jadnim. Ovo je bilo prije dvije godine zamislite sada šta bi uradio nebitnom liku čije ime neću da spomenem jer samo to želi“, rekao je srpski borac.

Da li će sve ostati na pukom prepucavanju ne znamo, ali sigurno da bi ovaj meč izazvao veliku pažnju javnosti. Uprkos tvrdnjama da Bojković ne želi da se bori sa borcima iz regiona, ovaj meč bi bio pravi test za njega znajući sa kakvim kvalitetom raspolaže Crnogorac.

Janičić je trenutno na skoru 16-3, dok je imao i jednu borbu u boksu bez rukavica gdje je pobijedio nokautom. Bojković sa druge strane ima pet mečeva i pet pobjeda kao profesionalac.

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare