OSCG

Potpisani stipendijski ugovori

Foto: OSCG

Odbojkaški savez Crne Gore i u 2024. godini pruža podršku talentovanim mladim odbojkašicama i odbojkašima u državi, u saradnji sa Ministarstvom sporta i mladih.

U prostorijama OSCG potpisani su stipendijski ugovori sa osmoro perspektivnih.

Četiri mlade igračice iz četiri kluba, seniorska reprezentativka Viktoria Đukić iz Budućnost volley-a, korektorka Luke Bar Kristina Božović, kao i mlade Lina Milivojević iz Akademije i Staša Mitrović iz Budve, potpisale su stipendijske ugovore do kraja 2024. godine.

“Zahvalila bih se Odbojkaškom savezu Crne Gore i Ministarstvu sporta i mladih za ovu stipendiju, veliko je zadovoljstvo biti među najboljima. Za mene je ovo veliki uspjeh i nagrada za dosadašnji naporan rad, ali i motiv za dalji napredak u karijeri”, naglasila je Kristina Božović, odbojkašica Luke Bar.

Takođe, ugovore su potpisali talentovani srednji bloker naše seniorske reprezentacije Nikola Đurović iz Jedinstva, član Budve Filip Milosavljević i mladi igrači Budućnost Volley-a Luka Lojić i Vuk Stanojević.

“Zahvalio bih se Odbojkaškom savezu Crne Gore na prepoznatom radu i trudu tokom prethodnog perioda. Zahvalio bih se i svojim saigračima i treneru, koji su tu svakodnevno uz mene i siguran sam da ću opravdati njihova očekivanja”, istakao je Nikola Đurović, odbojkaš Jedinstva iz Bijelog Polja.

Sa svim stipendistima ugovore je potpisao predsjednik Odbojkaškog saveza Cvetko Pajković.