FJURIJEVO IZVINJENJE

“Potpuno sam slomljen”

Photo: Zac Goodwin/PRESS ASSOCIATION/PIXSELL

Bokserski spektakl kakav odavno nije viđen moraće da pričeka. Duel između Britanca Tajsona Fjurija i Ukrajinca Oleksandra Jusika je otkazan zbog povrede koju je Fjuri dobio na treningu.

>>> Ništa od borbe decenije

Ranije je objavljeno da je Fjuri tokom sparinga zaradio posjekotinu na licu zbog koje će meč koji je zakazan 17. februara biti otkaza. Sudeći po komentarima na društvenim mrežama svijet plemenite vještine ostao je razočaran i nada se da će ovaj popularni dvojac ukrstiti rukavice u borbi za apsolutnog šampiona u boksu.

>>> “Fjuri je kukavica”

Kralj cigana ,kako sebe naziva Fjuri ne krije razočarenje i u svojoj izjavi izvinjava se svom rivalu i svima koji su se trudili da do ovog meča dođe.

Potpuno sam slomljen, jer sam se toliko pripremao za ovu borbu i bio u sjajnoj formi. Žao mi je svih koji su uključeni u ovaj događaj, vrijedno ću raditi da pronađemo novi datum kada zalečim oko. Izvinjavam se Usikovom i mom timu, ostalim borcima, saradnicima, navijačama, kao i mojim domaćinima i prijateljima u Saudijskoj Arabiji“, poručio je Fjuri.

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare