CRNOGORSKE SUTKINJE NA CIJENI

Simonovska arbitrira prvaku Evrope, Mitrović finale Čelendž kupa

Foto: CEV

Crnogorske sutkinje Sonja Simonovska i Jelena Mitrović dijeliće sjutra (srijeda) pravdu na velikim evropskim mečevima, a Ana Ivanović će dan kasnije biti supervizor na duelu prvaka Italije i Evrope.

Simonovska će biti prvi sudija na revanšu četvrtfinala CEV Lige šampiona između italijanskog Skandićija i turskog Ezačibašija u Firenci, koji se igra od 20 sati. Drugi sudija na utakmici u dvorani “Palaco Vani” biće Rumun Paul Katalin Šabo-Aleksi. Vicerpvak Evrope dobio je prvi meč u Istanbulu 3:2.

CEV U17 Volleyball European Championship 2023

Mitrović se suditi revanš finala Čelendž kupa odbojkašica u Nantu, u koji stiže Novara nakon pobjede 3:0 kod kuće. Duel za pehar trećeg po rangu CEV klupskog takmičenja između Neptunasa i trećeplasirane ekipe Serije A1 počeće takođe u 20 sati.

Naša bivša sutkinja, Ana Ivanović, imaće ulogu supervizora na meču italijanskog Koneljana i šampiona Evrope, istanbulskog Vakifbanka u Trevizu. Jedan od najtrofejnijih italijanskih timova dobio je prvi meč četvrtfinala Lige šampiona u Istanbulu 3:1, i uzdrmao osvajača Lige šampiona na putu ka odbrani titule. Meč u dvorani “Palaverde” igra se u četvrtak, 29. februara od 18.30 časova.