BARANKA SUDI LIGU NACIJA

Simonovska otputovala u Ankaru, Ivanović u Češkoj

Foto: OSCG

Crnogorska sutkinja, Sonja Simonovska, otputovala je Antaliju, gdje će dijeliti pravdu na utakmicama prve nedjelje FIVB Lige nacija u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Baranka će od 14. do 19.  maja suditi na mečevima prve nedjelje u konkurenciji odbojkašica, a u grupi 1 ženskog VNL-a, pored reprezentacije domaćina Turske, još su i nacionalni timovi Italije, Poljske, Japana, Njemačke, Holandije, Bugarske i Francuske. Nakon odbojkašica, od 21. do 26. maja Simonovska će biti na prvom turniru odbojkaša, a u turskoj prijestonici, uz domaćina, nadmetaće se još selekcije Poljske, SAD, Francuske, Slovenije, Holandije, Kanade i Bugarske.

Tokom treće sedmice Lige Nacija odbojkašica, naša sutkinnja će biti među sudijama na turniru u Hong Kongu, u Kini, od 11. do 16. juna, gdje će u grupi 3 igrati reprezentacije Kine, Italije, Brazila, Japana, Dominikanske Republike, Holandije, Tajlanda i Francuske.

Osam utakmica završnice Lige nacija odbojkašica planirano je za period od 20. do 23. juna, a Simonovska je dobila povjerenje Sudijske organizacije FIVB i za taj turnir, čiji će domaćin biti Tajland.

Foto: OSCG

Anka Ivanović, međunarodni CEV supervizor, biće delegat na utakmica CEV Zlatne lige odbojkašica koja se igraju od 16. do 18. maja u Češkoj.

Pored domaćina, selekcije Češke, na turniru učestvuju još i Rumunija i Austrija.

Ivanović je takođe delegirana na utakmica Lige Nacija – funkciju supervizora obavljaće na utakmica druge nedjelje odbojkaša od 4. do 9. juna u Peruu, dok je od 11. do 16. juna delegirana za mečeve treće nedjelje odbojkašica u Hong Kongu.

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare