BASKET U MOM KVARTU

Termosistem pobjednik turnira na Tuškom putu

Foto: Dejan Lopičić

Ekipa Termosistem u sastavu: Dejan Posuka, Goran Posuka, Dražen Otašević i Dejan Džaković pobjednik je posljednjeg kvalifikacionog turnira trećeg izdanja Basketa u mom kvartu, odigranog juče na otvorenom gradskom igralištu na Tuškom putu.

U konkurenciji 16 ekipa, Termosistem je bez poraza završio grupnu fazu, a potom u 1/4 finalu uz dosta poteškoća, poslije produžetka, savladao Grupu građana 17:15. Zatim su u polufinalu nadigrali tim Ernesto 18:10  da bi u finalu pobijedili Dežurne krivce 19:15, osvojivši vaučer u vrijednosti od 200 eura i mjesto za završnom turniru u Njegoševom parku.

Foto: Dejan Lopičić

Drugoplasirani Dežurni krivci su takođe zaslužili mjesto na završnom spektaklu, koji će biti održan 22. juna, a uz to su dobili i nagradni vaučer za SPA centar Hotela VOCO. Krivci su nastupili u sastavu: Balša Knežević, Filip Popović, Vladimir Đurišić i Nikola Rondović.

Foto: Dejan Lopičić

Posljednju vizu za takmičenje na kultnom terenu Dragan Ivanović, i poklon pakete firme Montecco sa osvježavajućim napicima, dobili su momci iz ekipe Ernesto (Vojislav i Strahinja Đilas, Vojislav Jovanović i Luka Đurđevac), koji su poslije velike borbe i drame u meču za treću poziciju pobijedili Joker.

Foto: Dejan Lopičić

Ove tri ekipe su se na finalnom turniru priključile Cetinju, Loptamo i Kobe-u (turnir u Tološima), G Unit-u, Comeback-u i Frulašima (turnir na Starom Aerodromu), te Parnom valjku, Republikancima i Limunu (turnir u Zelenici).

Rezultati nakon grupne faze:

1/4 finale:

Ernesto – Three and a half man 8:2
The Monteniggersi – Joker 12:13
Dežurni krivci – Nik basket 16:11
Grupa građana – Termosistem 15:17

1/2 finale

Dežurni krivci – Joker 13:8
Termosistem – Ernesto 18:10

Meč za treće mjesto:

Ernesto – Joker 15:14

Finale:

Termosistem – Dežurni krivci 19:15

Nagradni fond završnog događaja, na kojem će sve ekipe nastupiti u brendiranim dresovima koje donira kompanija One, je 3200 eura: 1700 za šampiona, 900 za drugplasirane i 600 za ”bronzane”.

Uz to, pobjednički tim će dobiti nagradnu večeru od firme Montecco, a biće organizovano i takmičenje u šutu za tri poena, čiji će osvajač zaraditi smart watch od kompanije One.

MVP turnira će zaraditi vaučer za trgovinu u Dunk shop-u u vrijednosti od 200 eura, a ova radnja sportske opreme će pripremiti i vrijedne nagrade za takmičenja publike.

I, poslastica za kraj, svi takmičari i navijači u Njegoševom parku će moći da uživaju u besplatnim sladoledima sponzora Ledo! 

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare