Toni Belev: Diaz će pobijediti Pola na bodove

Toni Belev (Foto:Association/PIXSELL)

Živimo u eri društvenih mreža, a neko ko je definitivno iskoristio dobru stranu istih jeste jutjuber i sada već možemo reći profesionalni bokser Džejk Pol.

Sledeći na tapetu je proslavljeni UFC borac, Nejt Diaz, kojem će ovo biti debi u bokserskom ringu, a prognozu ovog meča dao je Toni Belev, nekadašnji šampion WBC-a u kruzer kategoriji.

Obojica su veoma jaki i teški. Očekujem od Nejta da napravi par interesantniih situacija tokom meča i da može da pobijedi na bodove“. Rekao je Belev koji je pričao o Polu u superlativu:

Postao je dobar borac, već je iskusan u ringu, vidjećemo šta će se dešavati ali sigurno da će biti veoma zanimljivo. Kao što sam već ranije pričao mješovite borilačke vještine i boks su dva totalno različita sporta, tako da moramo biti spremni na sve i možemo očekivati svašta“.

Nakon borbi koje su odjeknule kao što je ona protiv Ben Askrena gdje je odnio pobjedu nokautom u prvoj rudni, Pol je samo ređao borbe protiv penzionisanih MMA boraca i bivših boksera.

Nakon toga uslijedile su dvije borbe sa Tajronom Vudlijem koga je savladao u obije borbe, dok je u svom poslednjem meču Pol izgubio od Tomi Fjurija.

Meč između Pola i Dijaza održaće se petog avgusta u Dalasu.