UTISCI TRENERA

U sudaru kvaliteta i tradicije pobijedio kvalitet

Slavlje Novljanki (Foto: OSCG)

Odbojkašice Herceg Novog su pokazale da su neprikosnovene u Crnoj Gori. Izabranice Milorada Krunića su u finalu Kupa u Bijelom Polju sa maksimalnim rezultatom “počistile” Luku Bar. Čak 60 vezanih pobjeda i set količnik 160:0 govori o jazu između nove sile u crnogorskoj odbojci i konkurencije.

>>> Novljanke odbranile trofej, set količnik 160:0

Šampion je na taj način obranio pehar, drugi put u istoriji kluba osvojio Kup Crne Gore, a Luka Bar osmi put u istoriji završila kao drugoplasirana u najmasovnijem takmičenju.

Utakmica je ličila na dvije prethodne sa Lukom Bar. Dobro otvaranje, velika razlika u početku, ali smo se kasnije opuštili i dozvolili protivniku da se vrati. Sve u svemu, zadovoljan sam. Održavamo nivo, držimo se, guramo bez poraza i nadam se da ćemo nastaviti niz i u šampionatu. Četitam Luki Bar na požrtvovanoj igri i dobroj borbi, ali i mojim igračicama koje su odigrale odlično. Dao sam priliku i mlađim igračicama, jer one su budućnost i kluba i reprezentacije“, rekao je Krunić.

Trener Herceg Novog je zamoljen da prokomentariše nestvarni set količnik 160:0.

Ne mislimo na to, nekad pomislim da bi nam bilo i lakše da izgubimo jedan set. Bio bi mi to korisno da vidim kako bi se moje igračice tada ponašale. Okrećemo se šamionatu, gdje nas u polufinalu plej-ofa čeka mlada i interesantna ekipa Budućnosti“, dodao je strateg Herceg Novog.

Odbojkašice Luke Bar (Foto: OSCG)

Luka Bar je ostala na sedam trofeja u Kupu, po čemu je, uz gradskog rivala, ekipu Galeba, rekorder, ali je čak osmi put stala na korak od pehara.

Čestitke Herceg Novom, u sudaru kvaliteta i tradicije pobijedio je kvalitet. Mi možemo biti zadovoljni plasmanom u finale Kupa, gdje nas dugo nije bilo. Melisa Cenović, Dijana Vuković i Tijana Tvrdišić, koje su bile članice našeg kluba su se nakon inostranstva odlučile za prelazak u Herceg Novi, tako da ima malo i naših zasluga u uspjehu Novljanki“, rekao je nakon utakmice šef stručnog štaba Luke Bar, Vladimir Milačić.

U EPCG Superligi odbojkašica takmičenje će biti nastavljeno 12. aprila, kada počinje polufinalna serija plej-ofa u kojoj će igrati i finalisti Kupa. Herceg Novi će za rivala imati Budućnost, Luka Bar ekipu Morače. Mečevi u Herceg Novom i Baru igraju se 12. aprila, revanši u Podgorici su četiri dana kasnije. U polufinalu plej-ofa šampionata igra se do dva trijumfa.

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare