KARATE

Uspješan vikend Budućnosti

Foto: Karate klub Budućnost

Uspješan vikend je iza karatista  Budućnosti. Podgoričani su osvojili ukupno 17 medalja.

Takmičari Budućnosti su na prvenstvu Crne Gore uzeli tri odličja. Srebrom se okitio Filip Bakić u discipline kate pojedinačno, dok su Filip Mijanović i Nikola Popović zaslužili bronzane medalje u borbama do 75, odnosno 84 kilograma.

Na Diplomatik Open-u, na kojem je nastupilo 250 takmičara iz 37 klubova iz Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine, takmičari Budućnosti osvojili su 14 medalja. Podgoričanima su pripala dva zlatna, četiri srebrna i osam bronzanih odličja.

Foto: Karate klub Budućnost

Oba najsjajnija odličja za svoj klub osvojila je Nina Krulj u kategorijama kate za 2013. godište apsolutni i novi i treći nivo.

Do srebrnih medalja su stigli seniori Danica Radovanović u borbama do 55 kilograma i Vitalij Dolgov u katama, zatim Dragutin Stojanović u katama apsolutni nivo za 2014. godište i miks kata tim 2013/14. godište u sastavu Strahinja Mujović, Nina Krulj I Dragutin Stojanović.

Mujović i Stojanović su osvojili bronzana odličja u kategorijama apsolutni i treći nivo, a na poslednjni stepenik pobjedničkog postolja su se penjali još borci Đurđa Todorovic (2011. godiste, preko 47 kg), kadeti Vukota Marsenić (do 57 kg), Dražen Sutović (do 57 kg) i tim 2013/14. godišta u sastavu Nikola Nikač, Nikola Petanović i Semen Belkovski.

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare