TROFEJ PODGORICE

“Uveličajte spektakl na podgoričkom Mundijalu”

Foto: Sekretarijata za sport Glavnog grada

Podgorički Mundijal se bliži, dodatno će začiniti vrelo fudbalsko ljeto, a prijave za treće izdanje Trofeja Podgorice su zvanično otvorene.

“Znamo da ste čekali sa velikim nestrpljenjem, da je većina ekipa već i posloženo, pa je i došlo vrijeme da se prijavite i uveličate spektakl na legendarnom Poligonu.

Požurite, upišite svoje mjesto na zidu najboljeg turnira u malom fudbalu u regionu, jer je broj ekipa definitivno limitiran i neće brojati više od 48. Tu smo stavili tačku. A koliko je interesovanje svjedoči činjenica da je za samo nekoliko sati od otvaranja prijava učešće potvrdilo već 10 ekipa”, saopštavaju iz organizacije takmičenja.

Proces prijave je identičan kao prethodnih godina, nije nimalo komplikovan, a koraci su sljedeći: uplatite 150 eura na donatorski žiro račun Sekretarijata za sport Glavnog grada (broj 𝟓𝟏𝟎-𝟏𝟕𝟖𝟏𝟖𝟓-𝟓𝟐) i pošaljite dokaz o izvršenoj uplati, kao i naziv ekipe, spisak igrača i kontakt telefon na trofejpodgorice@podgorica.me

Naravno, sav prihod od kotizacija će i ove godine ići u humanitarne svrhe, a početak Podgoričkog mundijala, koji organizuje Sekretarijat za sport Glavnog grada uz tehničku podršku Fudbalskog kluba Centar, je planiran za 17. jul.

“Budi dio naše priče, budi dio Trofeja Podgorice” – zaključuje se u saopštenju.

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare