ODBOJKA / BALKANSKO PRVENSTVO U18

“Velika motivacija Crne Gore za dobrim rezultatom u Tirani”

Foto: OSCG

Muška kadetska odbojkaška reprezentacija Crne Gore otputovala je za Tiranu, gdje će se od 3. do 5. jula takmičiti na U18 Balkanskom prvenstvu.

Na prvenstvu će, osim naše selekcije, učestvovati i reprezentacije Srbije, Albanije i Sjeverne Makedonije. Izabranici selektora Dejana Radića turnir će otvoriti u srijedu utakmicom protiv selekcije Srbije, sa početkom od 15.30 časova. Narednog dana, naši kadeti će igrati sa domaćinom Albanijom od 18 sati, dok će poslednjeg dana takmičenja, turnir zaključiti utakmicom protiv Sjeverne Makedonije (15.30h).

“Krećemo na Balkansko prvenstvo posle odrađenih priprema od šest dana. Ekipa je dobro trenirala i ispunila svaki zahtjev stručnog štaba na maksimalno dobrom nivou za ovaj dio sezone. Protekli period treniranja mi daje za pravo da smatram da idemo na prvenstvo spremni i sa mogućnošću da budemo konkurenti sa ostalim ekipama. Evidentna je velika motivacija kod svih za dobrim rezultatom”, kazao je selektor Radić.

TEHNIČARI / Luka Milošević (Budućnost Volley), Vasilije Andrović (Mornar)

KOREKTORI / Luka Lojić (Budućnost Volley), Filip Radić (Budućnost Volley)

SREDNJI BLOKERI / Jovan Drešić (Galeb Liko Soho Group), Stefan Petričević (Budućnost Volley), Uroš Konatar (Jedinstvo), Vukota Čelebić (Lovćen)

PRIMAČI SERVISA / Vuk Stanojević (Budućnost Volley), Mihajlo Grupković (Mornar), Ognjen Marstijepović (Galeb Liko Soho Group)

LIBERA / Aleksa Radić (Budućnost Volley), Pavle Bošković (Jedinstvo)

Nažalost, pred sam odlazak na prvenstvo, dogodio se i jedan peh za nacionalni tim. Na posljednjem treningu, jedan od najvažnijih igrača ove generacije, Filip Milosavljević, zadobio je povredu skočnog zgloba, zbog čega nije otputovao sa ekipom u Tiranu.

Raspored utakmica:

Srijeda, 3. jul

Crna Gora – Srbija (15.30h)

Albanija – Sjeverna Makedonija (18h)

Četvrtak, 4. jul

Sjeverna Makedonija – Srbija (15.30h)

Albanija – Crna Gora (18h)

Petak, 5. jul

Crna Gora – Sjeverna Makedonija (15.30h)

Srbija – Albanija (18h)

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare