PRVA STANICA

Wolves najbolji na Montengro LOB Tour 2K24 u Baru

Srpska ekipa Wolves MTS 3X3 pobjednik je prvog od četiri Quest stop turnira 3×3 Montengro LOB Tour-a 2K24 u Baru.

Atmosfera u lučnom gradu je bila izvanredna, turnir, sa bogatim nagradnim fondom, je na šetalištu Kralja Nikole okupio je 12 ekipa iz Crne Gore i Srbije. Pored nagradnog fonda od 2000 eura, prvoplasirana ekipa izborila je plasman na završni 3×3 Podgorica LOB Top8 Quest turnir, čiji će pobjednik nastupiti na Amsterdam Masters-u.

Prvog dana događaja, 18 ekipa je učestvovalo na 3×3 Bar Open 2k24 kvalifikacionom turniru, sa kojeg su u glavnu fazu takmičenja plasman izborile ekipe ZDR, Popular, Nani Prom Cetinje i Dežurni Krivci.

Wolves MTS 3X3 su u velikom finalu savladali Zabjelo Kodio, rezultatom 16:13. Za pobjednički tim su igrali Đuro Dautović, Novak Gole, Nikola Lazić i Minja Todorović. Pored novčane nagrade od 1400 eura, Wolves-i su se plasirali na 3×3 Podgorica LOB Top8 Quest turnir.

Za drugoplasirano Zabjelo nastupili su Dragoje Đoković, Miljan Marinović, Vaso Popović i Stefan Vlahović. Možda bi Zabjelčani osvojili i više od 500 eura i drugog mjesta da se u polufinalu nije povrijedio Marinović.

Pored uzbudljivih mečeva, publika je uživala u takmičenju u zakucavanju, za koje je nagradni fond iznosio 50 eura i 50 eura Free bet-a od kompanije LOB. Najatraktivnije je “kucao” Ilija Popović iz ekipe Krokodil. Drugo mjesto zauzeo je Pavle Jovićević iz ekipe Cetinje.

Najprecizniji u šutiranju trojki bio je Željko Matanović iz Termosistema, dobitnik novčane nagrade od 50 eura i 50 eura Free bet-a od kompanije LOB.

Turnir je svečano otvorio predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević, nakon čega je na terenu odigrana revijalna utakmica u kojoj je i sam učestvovao. Pored predsjednika Opštine, u revijalnom meču su učestvovali: Mihailo Vukić, Alen Đeljošević, Marko Čejović, Suad Hodžić i Dino Lavrović.

Pred veliko finale, publika je imala priliku da uživa u izvedbi Folklornog ansambla “Rumija”. U subotu je održan turnir za djecu, a za pobjedničke ekipe poklon pakete obezbijedila je kompanija IDEA.

3×3 Montenegro LOB Tour 2K24 road to Amsterdam Master by Mazda nastavlja se 26. i 27. jula drugim Quest stop-om na Žabljaku.

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare