AKCIJA COK-A I ROTARI KLUBA KOTOR

Aukcija sportskih rekvizita u Podgorici

Foto: COK

Crnogorski olimpijski komitet (COK) i Rotari klub Kotor pokrenuli su akciju sa ciljem nabavke savremene medicinske opreme za rehabilitaciju od sportskih povreda.

Aukcija sportskih rekvizita, kao dio akcije Zajedno do Pariza 2024, biće održana sjutra u poodgoričkom Hard Rock Cafeu, saopštili su organizatori.

“Vjerujemo da ćemo uz pomoć naših prijatelja, ljubitelja sporta, navijača i filantropa, sakupiti adekvatan iznos za obezbjeđivanje najbolje medicinske opreme, koja je od velikog značaja za naše reprezentativce, i na taj način olakšati im put ka Olimpijskim igrama u Parizu, sami nastup na najvećoj sportskoj smotri, ali i na ostalim takmičenjima u budućnosti”, stoji u saopštenju.

Najavljeno je da će, uz aukciju sportskih rekvizita, biti organizovano i donatorsko veče za prikupljanje sredstava za obezbjeđivanje najbolje medicinske oprema, koja će biti na raspolaganju svim sportistima iz Crne Gore koji učestvuju na međunarodnim i domaćim takmičenjima.

Za potrebe aukcije brojni crnogorski olimpijci, aktuelni reprezentativci, legende sporta iz Crne Gore i regiona, kao i brojni nacionalni sportski savezi, donirali su predmete sa posebnim značajem.

Saopšteno je da će gosti i sponzori, osim doprinosa boljim uslovima oporavka naših sportista, moći da licitiraju za neki od rekvizita koji nose jedinstvene priče.

Početak aukcije zakazan je za 18 sati.