BARAŽ LIGE NACIJA

Crvene žele da pokvare žurku u Belfastu

Foto: FSCG

Fudbalerke Crne Gore su juče stigle u Belfast, odradile trening na stadionu gdje će sjutra veče pokušati da anuliraju poraz u prvom meču. Crvene u revanšu baraža za B Ligu nacija gostuju Sjevernoj Irskoj (20h).

Izabranice Mirka Marića su u prvom meču na stadionu pod Goricom dale posljednji atom snage, ali je rival iskoristio pad u samom finišu i sa dva gola otvorio vrata naredne runde baraža.

Ono što možemo da očekujemo jeste da će djevojke dati maksimum i na ovoj utakmici. Vidjeli smo u prvom meču da je Sjeverna Irska bila bolji tim, dok smo mi uspjeli da pariramo do 70. minuta“, kazao je selektor Marić.

>>> “Fizički su jače, jeftino smo primile golove”

Dodatni motiv za Slađanu Bulatović i saigračice može biti i činjenica da će tribine Vindzor parka biti prilično popunjene.

Vjerujem da će sjutra ambijent na stadionu na kojem igramo biti dodatni motiv za djevojke da daju sve od sebe, kako bismo probali da izvučemo povoljan rezultat“, dodao je Marić.

Sjeverna Irska je praktično završila posao u Podgorici, ali Helena Božić vjeruje da ona i njene saigračice mogu da pokvare slavlje u Belfastu.

Očekuje nas još jedna zahtjevna utakmica. Bez obzira što smo poražene u prethodnom meču, vjerujemo u sebe, vjerujem da ćemo uspjeti da ugrozimo gol protivnika i da im poremetimo prednost od 2:0 koju imaju iz prve utakmice“, jasna je poruka fudbalerke Dinama iz Moskve.