CRNA GORA - SJ. MAKEDONIJA (18:00)

Drugi test u Antaliji

Foto: FSCG

Drugu prijateljsku utakmicu u četiri dana igra fudbalska reprezentacija Crne Gore.

Nakon pobjede nad Bjelorusijom (2:0), selekcija Roberta Prosinečkog takođe u Antaliji igraju, ovog puta sa Sjevernom Makedonijom od 18 sati.

>>> Robijeva era počela najljepše moguće

“Počeće potpuno druga ekipa u odnosu na meč sa Bjelorusijom, biće čak 10 promjena i u startnih 11 ostaće samo Stevan Jovetić, kojem želimo da damo minutažu koju nema u Olimpijakosu. Čeka nas malo jači protivnik, ali ključno je da su momci proteklih šest dana radili odlično, atmosfera je dobra, a uvijek je još bolja kad se pobijedi. Tako je u fudbalu. Vidio sam odmah da je odnos među igračima odličan, mnogo je lakše tako raditi. U tome je suština svega. Upoznali smo se, pokušali da nametnemo drugačiji stil, da igramo, a sve to je bilo vrlo dobro u prvom meču”, naglašava selektor Prosinečki.

>>> “Sviđa mi se napadački stil, čeka nas lijepa budućnost”

Pripremnu utakmicu igrali su i Makedonci, remizirajući sa Moldavijom (1:1). Stručni štab je gledao utakmicu i pripremio strategiju za današnji susret.

“Gledali smo utakmicu, nijesu izgledali dobro. Protiv nas će sigurno biti motivisaniji, željeće da pobijede i poprave utisak. Imaju veliki individualni kvalitet, njihovi igrači prave razliku u dobrim klubovima. Neće biti nimalo laka utakmica. Ali, optimisti smo, momci rade dobro, a nijesu ni umorni jer ćemo osvježiti ekipu. Sigurno će biti zanimljivo”, jasan je Prosinečki.

Od prvog minuta priliku će dobiti debitant i igrač Budućnosti Miloš Brnović.

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare