PORAZ U MONPELJEU

Francuzi potopili Ajkule

Vaterpolisti poraženi od Francuza, Foto: wpolo.me
Vaterpolisti poraženi od Francuza, Foto: wpolo.me

Naša vaterpolo reprezentacija poražena je od Francuske 14:10 (4:3, 5:1, 3:3, 2:3) u drugom kontrolnom meču u sklopu priprema za Olimpijske igre.

Prije dva dana Ajkule su slavile u Monpeljeu nakon peteraca 19:17. U večerašnjem duelu u Seteu, domaćin je veliku i odlučujuću prednost stekao krajem prve i u drugoj četvrtini, kada je serijom 6:0 poveo 9:3. Francuzi su još dva puta imali plus šest (10:4, 13:7), Crna Gora samo ublažila poraz…

Po dva gola za Crnu Goru postigli su Aljoša Mačić i Bogdan Đurđić, po jedan Marko Mršić, Danilo Radović, Vlado Popadić, Stefan Vidović, Vladan Spaić i Dimitrije Obradović.

U francuskom timu, po tri gola Iga Kruzije i Mišela Bodege, po dva Tome Vernua, Aleksandra Buea i Denisa do Karma, a po jedan Enca Kaša i Remija Saudadijea.

FOTO: wpolo.me

Tim selektora Vladimira Gojkovića sada putuje u Srbiju, u Šabac, gdje će učestvovati na posljednjem turniru pred OI, koji se igra od 4. do 7. jula. Crna Gora će 4. jula igrati protiv Njemačke, dan kasnije protiv Rumunije, za 6. jul su zakazana dva meča – protiv Australije i Srbije, a posljednjeg dana rival je ponovo Francuska.

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare