Hakšabanović ne dolazi: “Igrači gestovima pokazuju koliko im je stalo”

Sead Hakšabanović

Danas od 19 sati u kompleksu Fudbalskog saveza Crne Gore na Starom aerodromu okupljaju se reprezentativci Crne Gore uoči nastavka kvalifikacija za Evropsko prvenstvo i pred kapitalne utakmice protiv Litvanije u gostima i Bugarske u Podgorici.

I odmah loše vibracije.

Biti ili ne biti duele Hrabri sokoli dočekaće bez – Seada Hakšabanovića. Novi igrač Stouka, u koji je otišao iz Seltika u smiraju prelaznog roka, obavijestio je selektora Miodraga Radulovića da neće biti na raspolaganju za krucijalne duele u borbi za Euro.

Sead se sinoć javio, rekao da treba da obavi obaveze vezane za preseljenje iz kluba u klub, iz Škotske u Englesku, tako da na njega nećemo računati”, rekao je Radulović na brifingu sa medijima.

>>> Od bisera do selice

>>> Ništa od Paoka, Hakšabanović u Čempionšipu

Radulović nije želio konkretno da odgovori da li zamjera Hakšabanoviću na ovom gestu, ali…

Neka on razmišlja o tome. Igrači pokazuju gestovima koliko im je stalo da igraju u dresu sa državnim grbom. To su njegovi lični problemi. Sada smo fokusirani na igrače koji su ovdje“.

Selektor Crne Gore protiv Litvanije i Bugarske neće moći da računa ni na fudbalera učesnika Lige Evrope, Karabaga, Marka Vešovića, pod znakom pitanja je i golman engleskog Milvola, Matija Šarkić.

Znate od ranije da je Vešović povrjeđen, Šarkić ima problema sa prednjom ložom i biće podvrgnut pregledima“.

Podsjetimo, Crna Gora u četvrtak od 18 sati igra u Kaunasu igra protiv Litvanije, a tri dana kasnije u istom terminu dočekuje Bugarsku na podgoričkom stadionu.

Imperativ su obje pobjede uoči finiša kvalifikacija, odnosno gostovanja Srbiji i Mađarskoj u oktobru i novembru.

Standings provided by Sofascore