“Kuč nije mogao ni da sanja bolji debi, vjerujemo u pobjedu nad Srbijom”

Foto: Lob Sport/Dejan Lopičić

Stevan Jovetić rezimirao je pobjedu Crne Gore nad Libanom 3:2 u pripremnoj utakmici odigranoj pod Goricom.

“Nije bilo lako igrati ovu utakmicu. Bile su prazne tribine, a utakmica prijateljskog karaktera. Imamo u podsvijesti taj meč protiv Srbije. Igrali smo oprezno, vodili dva razlike tokom većeg dijela susreta. Utisci su pozitivni”, započeo je današnji kapiten Hrabrih sokola.

>>> Pobjeda pred Beograd, Liban otkrio oscilacije

>>> VIDEO Pogledajte atmosferu pod Goricom, nema najvatrenijih navijača

Foto: FSCG

Edvin Kuč postigao je dva gola na svom debiju i podnio kandidaturu za utakmicu u Beogradu protiv Srbije.

“Drago mi je zbog njega. Mislim da nije nije mogao ni da sanja bolji debi. Prvi njegov gol – odavno nisam vidio ljepši. Kod drugog je ušao sa pozicije zadnjeg veznog, a tokom utakmice je pokazao da posjeduje kvalitet koji već duže vrijeme nismo imali. Srećan sam kad dobijemo nove igrače, jer nam treba osvježenje. Debitanti su odradili odličan posao, kao i ostali igrači, takođe. Bila je ovo jedna dobra proba i pokazalo se ko može da pomogne. Sada treba da nastavimo u ovom ritmu”, naglasio je Jovetić.

>>> VIDEO Kuč Kuč

>>> “Moj put nije bio lak, ali mi se vratilo, nadam se da ću biti taličan u Beogradu”

Sad Crna Gora odbrojava do utorka (20:45) i direktnog duela sa Orlovima u borbi za Evropsko prvenstvo.

“Oni prije toga igraju tu utakmicu u gostima protiv Mađarske… Ima raznih kalkulacija. Međutim hajde da se koncentrišemo na sebe, jer od nas samih zavisi sve. Ako mi dobijemo utakmicu u Beogradu još će viće zavisiti od nas, a to je najljepše. Imamo vremena da se oporavamo i spremimo za taj susret. Vjerujem da možemo stići do pobjede”, zakljućio je crnogorski napadač.

>>> VIDEO Milutin Osmajić kao munja

Standings provided by Sofascore