"TRANSFER"

Mlada reprezentacija jača za člana A tima

Foto: FSCG

Očekivala se znatno bolja partija, očekivala se pobjeda kojom bi se digli i uključili u trku za odlazak na Evropsko prvenstvo. Međutim, sve to je izostalo, a viđeno je “nula” protiv Jermenije pod Goricom. Priliku za popravni mlada fudbalska reprezentacija Crne Gore ima sjutra (15h) na istom mjestu protiv Finske.

>>> Uspavanka pod Goricom

Na tom meču, selekcija koju predvodi Nikola Rakojević biće jača za člana A reprezentacije. Viktor Đukanović doputovao je iz Antalije i priključio se ekipi do 21 godine. Nema sumnje da će fudbaler Hamarbija biti veliko pojačanje za Sokole kojima će duel protiv Finske biti posljednji voz, ukoliko žele iskorak u ovom ciklusu.

Da podsjetimo, Đukanović je prethodnih dana boravio sa A selekcijom, a u prijateljskom meču protiv Bjelorusije bio je u startnih 11 i igrao 66 minuta.

Kako je selektor Robert Prosinečki najavio promjene kompletne ekipe (osim Stevana Jovetića), procijenjeno je da je prisustvo Đukanovića u mladoj reprezentaciji mnogo važnije u ovom trenutku, pa će Viktor sjutra biti udarna igla Rakojevićeve čete protiv selekcije koja je do sada odigrala pet mečeva, upisala dvije pobjede, remi i dva poraza.

S druge strane, Crna Gora je ostala na onom premijernom trijumfu protiv Jermenije, a ima još remi i dva poraza.

Standings provided by Sofascore