NIKOLA VUČEVIĆ

“Nastojaćemo da učimo”

Foto: FIBA

Nikola Vučević nije previše dramio nakon poraza Crne Gore od Grčke (86:57) na Akropolis kupu u Pireju, u sklopu priprema za kvalifikacioni olimpijski turnir u Rigi početkom jula.

“Dosta teška utakmica za nas. Ovo nam je bila prva pripremna utakmica protiv jedne veoma ozbiljne selekcije, kakva je Grčka, sa velikim brojem odličnih i iskusnih igrača. Mislim da smo malo slabije ušli u utakmicu, nakon čega smo bili u velikom minusu i onda smo pokušavali da se vratimo. Ali, nije bilo lako, Grčka se razigrala, pogodila je veliki broj trojki, imali veliku prednost u skoku u napadu, što je bila najveća razlika večeras”, rekao je Vučević nakon utakmice.

Zvijezda Čikaga nosila je našu selekciju sa 20 poena, uz pogođene tri trojke iz isto toliko pokušaja, a dabl-dabl je potpisala režiravši i 11 skokova.

“Za nas je ovo prva utakmica nakon mini priprema i putovanja do Atine, tako da ne treba ovo gledati da je mnogo loše, već treba iskoristiti ovaj meč da vidimo gdje smo, na čemu treba da radimo”, naglasio je crnogorski centar.

Selekcija Boška Radovića večeras od 19 sati igra protiv reprtezentacije Bahama i nada se boljoj predstavi.

“Pokušaćemo da igramo bolje, a svakako da ova dva meča u Atini treba iskoristiti maksimalno i što se tiče fizičke spreme i da se uigramo. Dosta igrača je davno završilo sezonu, za mene je ovo prvi meč nakon dva mjeseca. Bilo je dobrih i loših strana, nastojaćemo da učimo iz ovoga, da napredujemo i idemo dalje”, zaključio je Vučević.

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare