ULTRA CRNA GORA POSJETILA RSCG

“Navijačima dugujemo neizmjernu zahvalnost”

Foto: RSCG

U prostorijama Saveza organizovano je druženje sa predstavnicima navijačke grupe Ultra Crna Gora, koji su tom prilikom uručili i prigodan poklon predsjedniku Saveza Petru Kapisodi.

Već godinama rukomet i crnogorski navijači čine neraskidivu vezu, bilo da igraju Lavice ili Lavovi.

Kapisoda je istakao da su navijači mnogo puta pobrali simpatije evropske rukometne javnosti, dajući nemjerljiv doprinos svim uspjesima reprezentativnih selekcija na međunarodnoj sceni.

“Savez, reprezentativke i reprezentativci, kao i stručni štabovi, zato im duguju neizmjernu zahvalnost”, rekao je Kapisoda.

Foto: RSCG

U ime navijačke grupe Ultra Crna Gora Nikola Stjepčević istakao je da im je čast što su u prilici da svoj dres uruče legendi crnogorskog rukometa.

“Petar nije samo predsjednik Saveza, nego i naš drug, prijatelj svih navijača koji iskreno podržaju crnogorske rukometašice i rukometaše. Navijači sa Savezom imaju odnos međusobnog poštovanja i uvažavanja, a rezultati su najbolje mjerilo i potvrda da smo na pravom putu, te da saradnju i u narednom periodu treba da razvijamo na isti način”, naglasio je Stjepčević.

Navijači su naša najveća podrška i bogatstvo, zato na temeljima dosadašnjih uspjeha, zajedno gledamo ka budućnosti i novim uspjesima koji nas očekuju – poručuju iz RSCG.