VATERPOLO SELEKCIJA NA TURNIRU U ŠAPCU

“Pet utakmica u četiri dana – da vidimo gdje smo u ovom momentu”

Foto: Marcel ter Bals / DeFodi Images / Pixsell

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore nakon pripremnih utakmica sa Francuskom stigla je u Šabac, gdje će učestvovati na turniru pred odlazak na Olimpijske igre u Pariz.

“Imali smo stvarno dobre pripreme sa reprezentacijom Francuske u Monpeljeu. Bili su odlični uslovi za rad poslije baznog dijela u Trebinju i dobro nam je došlo sa tako dobrom reprezentacijom. Odigrali smo dvije zvanične utakmice. U prvoj je to bilo na dosta dobrom nivou. U drugoj smo imali dosta oscilacija i nismo bili na nivou na kojem želimo da budemo”, ističe selektor Crne Gore Vladimir Gojković.

>>> Ajkule petercima savladale Francusku

>>> “Jako je važno što smo pobijedili Francuze”

>>> Francuzi potopili Ajkule

Počev od danas, Crna Gora u Šapcu će odigrati pet utakmica kako bi se što bolje pripremila za Olimpijske igre.

“Turnir je dosta jak. Odigraćemo pet utakmica u četiri dana. Biće to pravas provjera turnirskog tipa da vidimo kako možemo da nosimo toliki broj utakmica u kratkom roku i da vidimo, otprilike, gdje smo u ovom momentu. Suparnici su od nižeg, pa do srednjeg i vrhunskog kvaliteta, poput Srbije. Nakon toga ćemo imati sliku naših mogućnosti. Nakon toga nam ostaje 15 dana da ispravimo nedostatke i da se što bolje pripremimo za početak Olimpijskih igara”, naglašava Gojković.

Crna Gora danas od 17:15 igra sa Njemačkom, a sjutra od 19 časova sa Rumunijom. Potom u subotu igra dvije utakmice – od 11:45 sa Australijom i od 20:45 sa Srbijom. Posljednji susret zakazan je za nedjelju od 17:15, kada će suparnik ponovo biti selekcija Francuske.

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare