ŽENSKA RUKOMETNA REPREZENTACIJA

Popović odabrala Lavice za ključni april

Žensku rukometnu reprezentaciju Crne Gore u aprilu čekaju posljednje dvije utakmice u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, ali i velika borba za Pariz.

Tim povodom selektorka Bojana Popović objavila je spisak igračica na koje računa u kvalifikacijama, a posebno pred borbu za Pariz.

Lavice su ostvarili sve četiri pobjede do sada te izborile plasman na osmo kontinentalno prvenstvo, pa će utakmice sa Turskom u gostima 3. aprila i Bugarskom u Podgorici 7. aprila poslužiti kao priprema za kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre, koji ih očekuje od 11. do 14. aprila u njemačkom Ulmu, gdje će suparnici biti domaćin Njemačka, Slovenija i Paragvaj.

  • GOLMANI / Marina Rajčić, Armel Atingre i Anastasija Babović
  • KRILA / Ivona Pavićević, Dijana Mugoša, Anastasija Marsenić, Nina Bulatović i Nađa Kadović,
  • BEKOVI / Itana Grbić, Matea Pletikosić, Jelena Despotović, Tanja Ivanović, Jelena Vukčević, Nada Ćorović, Ilda Kepić, Đurđina Malović i Nikolina Marković
  • PIVOTI / Tatjana Brnović, Nikolina Vukčević, Bobana Klikovac i Andrijana Popović

U odnosu na posljednju EHF sedmicu i duele protiv Srbije u martu, selektorka Bojana Popović ne može da računa na pivota Ivanu Godeč koja je povrijeđena, a na spisku je ponovo povremena reprezentativka Nikolina Vukčević.

U nacionalni tim nakon oporavka od povrede vraća se Andrijana Popović.

Standings provided by Sofascore
Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare