RSCG OBNOVIO PARTNERSTVO

“Primjer koji treba da slijede i druge društveno odgovorne kompanije”

Foto: RSCG

Rukometni savez Crne Gore produžio je saradnju sa dosadašnjim sponzorima i parnerima. Tim povodom je RSCG potpisao ugovor za 2024. godinu sa kompanijom Bemax.

Predsjednik Saveza Petar Kapisoda i izvršni direktor kompanije Bemax Miladin Mijajlović potpisali su treći produžetak saradnje.

“Nastavljamo saradnju sa jednom od najuspješnijih crnogorskih kompanija. Treći put potpisujemo novi ugovor, što je potvrda da smo kao partneri ostvarili zacrtano u proteklim godinama. Djelovanje Bemax-a je primjer koji bi trebalo da slijede i druge društveno odgovorne kompanije, jer su proteklih godina značajno podržavali crnogorski rukomet, što je bilo značajno kako za razvoj pojedinih klubova, tako i za ostvarivanje onoga što je prioritet Saveza – dostojno predstavljanje države na međunarodnoj sceni od strane reprezentativnih selekcija. Bez podrške generalnog sponzora ne bi bilo moguće ostvarenje svih aktivnosti u našem godišnjem kalendaru, pa vjerujem da su odlična izdanja muške i ženske reprezentacije na posljednja dva velika takmičenja, najava dobrih rezultata i u olimpijskoj godini, koja je posebna za svakog sportistu”, rekao je Kapisoda.

Foto: RSCG

Mijajlović je istakao da Bemax potpisivanjem ugovora nastavlja uspješnu saradnju sa Savezom.

“Nastavljamo saradnju sa ciljem da i u ovoj godini kroz uspjehe koje ostvaruju naše rukometašice i rukometaši, dajemo doprinos u promociji i razvoju rukometa i uopšte sporta u Crnoj Gori. Rukometne reprezentacije su nakon obnove nezavisnosti u javnosti prepoznate kao najbolji ambasadori naše države na međunarodnoj sceni, a potvrda je ponovo stigla nakon odličnih nastupa rukometašica i rukometaša na Svjetskom, odnosno Evropskom prvenstvu. Vjerujem da će naša podrška biti stimulans da rezultati djevojaka i momaka koji u svim uzrastima ponosno nose državni grb na dresovima, budu na visokom nivou i u olimpijskoj godini”, istakao je Mijajlović.