Simić: Prvi put sam osjetio da nismo zaslužili skandiranje navijača

Foto: Vuk Raičević (RSCG)

Bila je “Morača” neosvojiva tvrđava sve do marta, ali onda – za mjesec i po dana dva poraza. Prvi od Slovenije, a onda i neočekivan od Bosne i Hercegovine.

Rukometaši Crne Gore izgubili su večeras u našoj najvećoj dvorani, na Evropsko prvenstvo putuju sa trećeg mjesta, a Nebojša Simić bio je iskren nakon duela – nedopustiva partija za “lavove”.

Meni je ovo veliko razočaranje. Prvi put sam osjetio da nismo zaslužili skandiranje u ‘Morači’. Slovenija je krvavo odnijela bodove iz ove dvorane, a BiH kao iz gift shopa“, rekao je Simić za RTCG.

Nije bila igra naše selekcije ni blizu nekih predstava iz prošlosti. Protiv Kosova je odrađen posao, ali je BiH večeras sve kaznila. A, do Eura pred selektorom Vladom Šolom je ozbiljan posao.

Nadam se da je ovo neko upozorenje i otrežnjenje, jer se ovako više ne može. Poslije utakmice sa Kosovom bio sam veoma nervozan, iako smo pobijedili. Nije isto kako se dobije, kako se tim prezentuje. Momcima sam danas na zagrijavanju rekao da se otrijezne, da uživaju kod kuće, pred svojom publikom. Meni je ljepše da igram u ‘Morači’, nego na Evropskom prvenstvu“, istakao je sjajni golman.

Nije se tu završilo samokritično izlaganje Simića koji se uklopio u lošu partiju cijele ekipe, pa je u jednom trenutku zatražio izmjenu.

Nisam bio na svom nivou, ali mislim da je izostala borbenost. To je stvar koja nas je krasila i koja nikad ne smije da izostane, kao i naš crnogorski prkos. Noćas je došla ekipa od koje smo mnogo bolji, ali ovo je najružnija utakmica ovog tima. Čak i ono kada su nam Farska Ostrva uzela bod, to je bila mega utakmica za ovo što smo noćas pokazali“, poentirao je Simić.