KVALIFIKACIJE ZA EP

Tatar odredio spisak putnika za Letoniju

Foto: FSCG

Stručni štab ženskih selekcija objavio je spisak fudbalerki za preliminarnu rundu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Crnogorske omladinke će nastupati u grupi B4 u Letoniji, gdje će se nadmetati sa domaćom reprezentacijom, Bugarskom i Azerbejdžanom.

Ivan Tatar je pozvao 19 igračica. Na spisku su golmani: Jovana Žugić (Ekonomist), Marija Vuković (Budućnost); odbrana: Vlada Milović (Budućnost), Mia Baturan (Breznica), Tanja Malesija (Dinamo Moskva), Anastasija Rakočević (Radnički Kragujevac), Nela Kolić (Zora Spuž); vezni red: Anđela Golubović, Tijana Janković, Nađa Doknić (Ekonomist), Sanija Pačariz (Budućnost), Amra Mehović, Katarina Čađenović (Breznica), Marija Kavaja (Mladost), Jelena Radević (Cveteks); napad: Ana Krivokapić (Leotar), Tatjana Osmajić (Breznica), Tamara Milović (Ekonomist) i Bojana Tomašević (Mladost).

Crnogorska ženska U-19 selekcija će prvi meč na turniru u Letoniji igrati 3. aprila od 12 časova, kada će rival biti Azerbejdžan. Tri dana kasnije u istom terminu naše reprezentativke se sastaju sa domaćim fudbalerkama, dok će 9. aprila rival biti Bugarska.

Plasman u elitnu rundu izboriće pobjednici šest grupa, kao i najbolja drugoplasirana reprezentacija.

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare