KADETKINJE NA PRIPREMAMA

“Tražićemo svoju šansu u svim mečevima”

Foto: OSCG

Ženska kadetska odbojkaška reprezentacija Crne Gore počela je pripreme za U18 Balkansko prvenstvo koje se igra od 18. do 22. juna u Tirani. Kadetkinje su se okupile u Kolašinu gdje će i trenirati do početka takmičenja.

Naše odbojkašice će na Balkanskom prvenstvu igrati u grupi B sa selekcijama Turske, Srbije i Moldavije, dok će se u grupi A sastati Albanija, Bugarska, Rumunija i Sjeverna Makedonija.

Na otvaranju Balkanijade 18. juna, izabranice Mladena Miladinovića očekuje meč sa Srbijom od 13 sati, dan kasnije Crna Gora će igrati sa Moldavijom od 18h, dok će grupnu fazu takmičenja zaključiti 20. juna i utakmicom protiv Turske (13h).

Počinjemo u Kolašinu ciklus priprema za Balkanijadu koja nas očekuje za nešto više od desetak dana u Tirani. Raduje me činjenica da su sve djevojke došle iz takmičarskog ritma, jer je većina njih učestvovala na finalnom turniru kadetkinja, i da ćemo kroz pripremni period pokušati da podignemo njihovu formu na još veći nivo kako bi spremni dočekali početak turnira. Pored nas će u grupi biti selekcije Srbije i Turske, koje su uvijek favoriti za medalje na Balkanjadama, i selekcija Moldavije. Tražićemo svoju šansu u svim mečevima i pokušati da napravimo što bolji rezultat”, kazao je selektor Miladinović.

SPISAK

Tehničari:

Kristina Vukčević (Budva)
Nađa Peković (Budućnost Volley)

Primači servisa:

Sofija Labović (Budućnost Volley)
Sara Belojević (Budućnost Volley)
 Marija Nikezić (Luka Bar)
 Lina Milivojević (Akademija)
Elena Čolaković (Budva)

Srednji blokeri:

Lana  Rakočević (Budućnost Volley)
Anđela Ćinćur (Jedinstvo)
Staša Mitrović (Budva)
Dunja Ćupić (Akademija)

Korektori:

Andrijana Merdović (Jedinstvo)
Matea Kovačec (Gimnazijalac)
Klara Đukić (Budućnost Volley)

Libera:

Ivana Šebek (Jedinstvo)
Jovana Raketić (Galeb Liko Soho Group)

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare