MEDITERANSKO PRVENSTVO

Crvene sjutra počinju nastup u Podgorici

Foto: RSCG

Kadetska reprezentacija Crne Gore sjutra počinje nastup na Mediteranskom prvenstvu u Podgorici.

Generaciju rukometašica rođenih 2008. i 2009. godine predvode treneri Miloš Perović i Bobana Krstović, a stručni savjetnik je Dobrislav Vujović. Fizioterapeut je Anđela Kontić Perović.

Osim Crne Gore, učesnici prvenstva su Hrvatska, Italija, Kosovo, Rumunija, Slovačka, Slovenija, Španija i Turska.

U preliminarnoj rundi, sve reprezentacije će međusobno odmjeriti snage, nakon čega, poslednjeg dana takmičenja, u subotu, slijede mečevi za plasman.

Domaće rukometašice će u ponedjeljak igrati sa Italijankama od 11.30 časova, a zatim sa Kosovom u 19.45 sati.

Za utorak od 12.45 časova je planiran meč sa Hrvatskom, dan kasnije u istom terminu je zakazan duel sa Španijom, dok u četvrtak i petak Crnu Goru ponovo čeka dupli program.

U četvrtak če prvo Crnogorke od 9 sati odmjeriti snage sa Turskom, a od 17.15 časova rival će biti Turska. Rumunke će biti protivnik izabranicima Perovićeva i Krstovićeve od 19.15 sati u petak, dok će istog dana igrati i sa Slovenijom od 18.30 časova.

Boje Crne Gore će braniti: Maša Dubljević, Mia Vuksanović, Ivana Knežević, Maša Ulićević, Ksenija Petrušić, Nejla Hodžić, Andrea Jovanović, Anđela Orbović, Anđela Vujović, Mia Ulićević, Anđela Pejović, Ivana Savić, Andrea Dragnić, Mima Burzanović, Ksenija Nikčević, Martina Knežević, Ivona Bojanović i Anica Filipović.