Katarina Bulatović sportska direktorica Budućnost Bemaxa

Jedna od najboljih crnogorskih rukometašica svih vremena se vraća na veliku scenu – Katarina Bulatović je nova sportska direktorica Budućnost Bemaxa!

Proslavljeni desni bek, djevojka koja je dva puta sa „plavima” osvojila Ligu šampiona, a sa reprezentacijom olimpijsko srebro i evropsko zlato, te bila prva golgeterka na ta dva takmičenja 2012. godine, nedavno se vratila u naš najtrofejniji klub kao članica Upravnog odbora.

Sada joj je povjerena zahtjevnija uloga…

„Nekada jedna od najboljih rukometašica svijeta od danas je nova sportska direktorica Ženskog rukometnog kluba Budućnost Bemax. Na taj način, naš klub se uz formiranje tima za narednu sezonu, i organizaciono priprema za naredni period u kojem će i ambicije kluba biti na većem nivou”, saopšteno je iz kluba u kojem su na ključnim pozicijama već četiri legende našeg rukomera – Radmila Petrović je predsjednica, Maja Bulatović direktorica, Bojana Popović šefica stručnog štaba, a Maja Savić njena prva pomoćnica.

Popularna Kaća je karijeru završila u julu 2020. godine, a u tri navrata je nosila dres „plavih” – od 2008. do 2012, od 2014. do 2017, te u sezoni 2018/19.

Osim dvije Lige šampiona (ima i po jednu sa Slagelseom i Đerom), sa podgoričkim klubom je osvojila i Kup pobjednika kupova 2010. godine.