POTVRĐENO PISANJE LOB SPORTA

“Pružiću 100 odsto za klupski cilj”

Foto: Pler

Šest dana od objave Lob Sporta mađarski rukometni klub Pler potvrdio je transfer Vuka Lakićevića.

>>> Saznajemo – Lakićević ide u Mađarsku, tamo ga čeka crnogorski reprezentativac

Klub iz Budimpešte i crnogorski desni bek potpisali su ugovor na dvije i po godine.

“Pojačali smo se talentovanim desnim bekom u posljednjem trenutku transfer sezone. Prošle sedmice 22-godišnji Lakićević nastupio je u probnoj utakmici između Plera i Budimpešte, a trener Atila Horvat odlučio da mu je potreban rukometaš izvrsnih fizičkih kvaliteta, koji je sa svojih 200 centimetara postao najvisočiji u našoj ekipi. Lakićević je stigao iz crnogorskog šampiona Lovćena, bivši je reprezentativac Crne Gore u mlađim uzrastima i u sezoni 2020/21 izabran je za drugog najboljeg desnog beka makedonske lige. Srećno sa nama, Vuče!”, naglasio je Pler.

Talentovani rukometaš karijeru je započeo u redovima Sutjeske. Potom je igrao za Budvansku rivijeru, nakon čega je dvije godine proveo u makedonskoj Strugi, a 2021. nosio dres švajcarskog Sent Galena. Po dolasku u Mađarsku Lakićević nije krio oduševljenje.

“Jako sam srećan što sam uspio da dođem ovdje i pridružim se veoma profesionalnom klubu. Siguran sam da ću se dugoročno ovdje osjećati dobro. Pružiću 100 odsto na svakom treningu i utakmici kako bismo ostvarili naš cilj i opstanemo u ligi”, poručio je donedavni član Lovćena.

Standings provided by Sofascore