RUKOMET

Lovćen predstavio prvo pojačanje i zahvalio se sedmorici igrača

Foto: RK Lovćen

Branilac duple krune Rukometni klub Lovćen krenuo je da pojačava svoje redove za sljedeću sezonu poslije brojnih odlazaka u proteklom periodu.

Danas se u klub vratio igrač za kojeg kažu da nije potrebno posebno predstavljanje. U pitanju je Đorđo Peruničić koji je godinama unazad jedan od najboljih igrača crnogorske lige.

Ðorđo Peruničić, jedan od najboljih igrača crnogorske lige u poslednjih 10 godina, nosiće crveni dres naredne sezone, a ugovorom je predviđena mogućnost produženja saradnje za još jednu godinu“, saopštili su iz Lovćena.

Peruničić se u Lovćen vraća iz Budvanske rivijere.

Nešto ranije danas Lovćen se zahvalio sedmorici igrača i to – Filipu Borozanu, Zariji Lutovcu, Luki Vujoviću, Mihailu Šćekiću, Filipu Krivokapiću, Miloradu Bakiću i Ivanu Perišiću.

Nakon odlaska Filipa Borozana, Zarije Lutovca, Luke Vujovića, Mihaila Šćekiča, Filipa Krivokapića,Milorada Bakica i Ivana Perišiċa, klub će vratiti sa pozajmice dva svoja igrača- juniorska reprezentativca, dogovorio je saradnju sa dva nova igrača, u pregovorima je sa još jednim igračem, a ekipi ce biti priključena i jos mimimum dva igrača iz mlađih kategorija kluba.tako da će i novoj sezoni Lovćen imati konkurentan i respektabilan sastav“, naglasili su iz redova osvajača duple krune.

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare