IVANA VUJADINOVIĆ ZA LOB SPORT

“Samopouzdanje raste, ali moramo više da razmišljamo o odbrani”

Foto: IHF

Dva perfektna uvodna kola na Svjetskom prvenstvu za igračice do 20 godina imale su juniorke Crne Gore. Poslije pobjede nad Uzbekistanom (48:32) danas je deklasirana Gvineja (43:30).

>>> Juniorke još jednom ubjedljive, slijedi najvažniji meč

Sa čak devet golova (iz isto toliko pokušaja) Ivana Vujadinović bila je jedna od najboljih u timu mladih Lavica u današnjoj pobjedi.

U razgovoru za Lob Sport ističe da su ove dvije pobjede bile očekivane i da su ih iskoristile kao trening za najvažniji meč protiv Portugala.

Očekivali smo ovo i iskoristili ove prve dvije utakmice kao jednu vrstu treninga za ono što slijedi. Takođe pokušali smo i da sakrijemo ponešto za Portugal koji nas čeka sjutra. Danas smo posebno zadovoljni prvim poluvremenom“, započela je Vujadinović za Lob Sport.

Nema dileme da sampouzdanje raste, ali mora se obratiti više pažnje na odbranu.

Sigurno da nam samopouzdanje raste i da je veće poslije ove dvije ubjedljive pobjede. Ipak, moramo da razmišljamo više o odbrani i da pojačamo taj segment igre“, jasno je istakla mlada rukometašica.

Foto: IHF

Slijedi najvažniji meč u prvoj fazi šampionata. Sjutra od 11 časova i 15 minuta Lavice će ukrstiti koplja sa Portugalkama koje su ozbiljna ekipa.

Portugal je reprezentacija koja je bila četvrta na posljednjem Evropskom prvenstvu. Mnogo su dobra reprezentacija čije igračice igraju u jakim evropskim klubovima. Nadam se da smo se dobro spremile i da možemo do pobjede. Biće teško, ali ako mi damo maksimum sigurna sam u pobjedu“.

Vujadinović je odigrala dva jako dobra meča, naglašava da je zadovoljna svojim učinkom, ali da je najvažnije da Crna Gora nastavi da pobjeđuje.

Sigurno da sam zadovoljna do sada. Lijepo se osjećam na terenu i uživam da igram. Nadam se da ću nastaviti u ovom ritmu i dalje i što je najvažnije da će Crna Gora nastaviti da pobjeđuje“, zaključila je Vujadinović.

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare