Krunić: Šteta zbog velikog broja grešaka – nadam se da možemo protiv Portugala kao u Herceg Novom

Foto: OSCG

Odbojkašice Crne Gore poražene su večeras u Gracu od selekcije Austrije (3:1) u polufinalu CEV Srebrne lige.

>>> Crna Gora bez finala CEV Srebrne lige

Nakon meča, svoje utiske je iznio i selektor naše reprezentacije, Milorad Krunić.

Nažalost izgubili smo polufinale od domaćina, šteta zbog velikog broja grešaka. Prvi set smo ušli sa puno impresija samog polufinala i utakmice, nismo uspjeli da se izborimo sa tim. Šteta nekih lopti u trećem setu koje su oni dobili na čisto iskustvo. U četvrtom setu, iskreno nismo postojali na terenu, potpuno smo izgubili fokus i koncentraciju za igru“, svjestan je selektor.

Nada se da će njegova ekipa uspjeti sjutra u borbi za 3. mjesto da ponovi identičan rezultat kao u Herceg Novom protiv ekipe Portugala – naš tim je tada slavio sa 3:0.

Nadam se ćemo sjutra skupiti snage da odigramo sa Portugalom kao u Herceg Novom, nadam se da ćemo pod broj jedan izdržati to fizički zato što igramo sa malim brojem igrača i da ćemo uspjeti da dođemo do medalje“, zaključio je Krunić.

Srednji bloker našeg tima, Saška Đurović ističe da je atmosfera u dvorani uticala na nju i saigračice.

Smatram da nismo dobro ušli u meč, da nismo ušli maksimalno koncentrisani, sa nekim grčom i strahom. Na to je dodatno uticala atmosfera u sali i navijači Austrije“, kazala je ona.

Fokus je već na sjutrašnjoj utakmici, a cilj je medalja.

Nećemo da razmišljamo o ovome, već razmišljamo o sjutrašnjoj utakmici sa Portugalom i nadamo se da ćemo pružiti bolju partiju i nadamo se trećem mjestu i medalji“, zaključila je Đurović.

970x250