Dan za sportski megdan sa Turskom i Engleskom

Srijeda je dan za crnogorski ženski rukomet i omladinski fudbal.

U istom terminu od 18 sati Bemax i DG arena biće poprište dva sportska događaja, koja itekako vrijedi posjetiti i pružiti podršku našim ambasadorima kroz dva megdana sa Turskom i Engleskom.

>>> Zagrijavanje za Svjetsko prvenstvo bez Đine: “Sve ćemo nadomjestiti zajedničkim motivom”

Lavice otvaraju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo i žele pobjedom da trasiraju sebi put na još jedno veliko takmičenje, na kojem su prošle godine stigle do postolja sa bronzanom medaljom oko vrata u Ljubljani.

>>> Kako bez Đine Jauković?

>>> “Đinu niko ne može da zamijeni”

Potom u nedjelju selekcija Bojane Popović gostuje Bugarskoj u Šumenu od 16 časova, a u istoj grupi 6 je i Srbija. Na završni turnir idu po dvije prvoplasirane reprezentacije, kao i četiri najbolje trećeplasirane u kvalifikacijama.

Sa druge strane, omladinska fudbalska posada dočekuje moćnu Englesku na startu predkvalifikacionog turnira koji se igra u Podgorici, a gdje još učestvuju Austrija i Vels.

>>> Praznik evropskog fudbala u Podgorici: Omladinci u petom klinču sa Englezima

Sastav Gorana Perišića pokušaće u Donjoj Gorici da iznenadi favorita grupe 12 i uveća svoje šanse za osvajanje jednog od prva dva mjesta i time se domogne glavne runde kvalifikacija za Euro u uzrastu do 19 godina.

>>> Englezi objavili spisak za Crnu Goru: U Podgoricu stiže Belingemov brat

Bez sumnje, sunčani 11. oktobrar mogao bi da bude upamćen kao dan kada je mala sportska Crna Gora uspjela da izađe na kraj sa dvije sportske zemlje, a koje čeka itekako težak zadatak na tlu mediteranske ljepotice.

Zato, navijači, izvršite invaziju na podgoričku dvoranu i stadion u Lješkopolju.

>>> “Ne plaši nas papir, na pobjedu protiv Engleske”

GRUPA 12

11. oktobar
15:00 Austrija – Vels
18:00 Engleska – CRNA GORA

14. oktobar
15:00 Engleska – Vels
18:00 Austrija – CRNA GORA

17. oktobar
18:00 CRNA GORA – Vels
18:00 Austrija – Engleska

970x250