Riječ kapitena: “Svi su ginuli za ovaj dres, možda se Bugarima vrati”

Foto: Dejan Lopičić/Lob Sport

Kapiten je odigrao još jednu perfektnu partiju – gol i asistencija Stevana Jovetića, te aplauz sa tribina prilikom izlaska. Fudbaleri Crne Gore odigrali su prilično dominantno protiv Litvanije, upisali pobjedu (2:0) i ostali u igri za plasman na Evropsko prvenstvo.

Jovetić je bio zadovoljan nakon meča.

Mnogo sam srećan. Zbog pobjede, gola, asistencije, lijepog ambijenta. Bili smo pravi, ušli smo u meč kako treba, u drugom dijelu takođe. Dali smo gol, stvarali šanse i priveli meč kraju kako treba“, rekao je Jovetić.

>>> Dominacija protiv Litvanije, nada i dalje postoji

>>> FOTO Susret dva genija pod Goricom

Kapiten je bio zadovoljan i partijom svih momaka.

Prezadovoljan, stvarno. Dali su svi sve od sebe. Ginuli za ovaj dres, što uvijek treba da bude prioritet. Odbrana je bila izuzetna, Osmajić, Camaj, Kuč, Krstović. Stvarno su me iznenadili. Čestitam im ovom priliko“, dodao je Jovetić.

Mogla je ova noć da bude perfektna, sekunde su dijelile Bugarsku od željene pobjede protiv Mađarske, ali auto-golom u posljednjem minutu Mađari su došli do boda i plasmana dalje.

Pratili smo. Nažalost, bili smo u situaciji da moramo da pratimo. Šta je tu je, vidjeli ste da nas to nije pokolebalo. Idemo u Mađarsku da damo sve od sebe, fudbal je čudna igra. Bugari su dosta bodova izgubili, možda im se vrati. Naše je da se nadamo“.

U nedjelju za kraj kvalifikacija – gostovanje u Budimpešti?

“Mađarska je ozbiljna reprezentacija. U Podgorici smo vidjeli da možemo da igramo sa njima, bili smo bolji”.

970x250