VIDEO Euforični navijači Juventusa dijele poteze i golove Adžića – “On je predodređen”

Vasilije Adžić na milimetar je od prelaska u Juventus.

Vunderkind crnogorskog fudbala, koji će 12. maja proslaviti 18. rođendan, prošle sezone osvojio je titulu šampiona sa Budućnošću, trenutno je i jesenji prvak, a nedavno je u izboru FSCG-a proglašen najboljim igračem u domaćim okvirima.

>>> Vasilije najbolji u 1. CFL: “Ovo je san svakog sportiste”

>>> Biser crnogorskog fudbala u Juventusu

Bez sumnje, supertalentovana nikšićka desetka ispisaće istoriju našeg loptanja, a njegov transfer ući u istoriju kao najskuplji ikad iz CFL-a.

Već sedmicama navijači Juventusa na društvenim mrežama zovu crnogorskog fudbalera u Torino. Tipično italijanski, na sve načine pokušavaju da samopouzdanjem dodatno naoružaju igrača Budućnosti, koji bi trebao Staroj dami da se pridruži na ljeto.

>>> Znak pored puta

>>> Di Marcio predstavio Adžića Italiji: “Jedan od najboljih igrača rođenih 2006. godine”

Euforične pristalice Bjankonera dijele poteze i golove Adžića, likujući što će jedan takav biser, sve su prilike, obući crno-bijeli dres, a koji je od 2011. do 2014. nosio Mirko Vučinić, postigao 26 golova, osvojio tri skudeta i dva Superkupa…

“On je preodređen” – glasi jedan od brojnih komentara navijača italijanskog kluba, a koji je adresiran na Adžića.

U cijeloj priči očigledno će “kratkih rukava” u foto-finišu ostati Bolonja, koja je sve do nedavno bila u pol-poziciji, ali je Juve dodao gas i već sljedeće sedmice želi da stavi paraf na ugovor sa budućom zvijezdom crnogorskog i svjetskog fudbala.

>>> Gardijan uvrstio crnogorskog bisera u najveće svjetske talente: “Elegantan, kreativan, nepredvidljiv…”

970x250