BARAŽ ZA POPUNU 1. CFL

Ulcinjani žele da ispišu istoriju, Jedinstvo da potvrdi opstanak

Foto: FSCG

Danas su na programu revanš utakmice baraža za popunu 1. CFL kojim će se ujedno i završiti sezona 2023/24 u crnogorskom fudbalu.

Prvi će na teren u Bijelom Polju fudbaleri Jedinstva i Podgorice i to od 19 časova. Bjelopoljci nose veliki kapital sa DG arene – pobjedu od 3:1. Podgoričanima je potrebno pravo čudo kako bi se domogli Prve lige.

Zanimljivo, ova dva rivala u Bijelom Polju susretala su se tri puta u okviru Druge lige i Jedinstvo je uspjelo da slavi samo jednom i to 2019. godine (1:0). Prije toga 2018. i 2017. Podgorica je bila uspješnija sa 2:0 i 4:1.

Foto: FSCG

U drugoj utakmici očekuje se mnogo više uzbuđenja. Otrant od 20 časova dolazi u goste ekipi Mladosti Lob.bet sa vođstvom od 1:0 iz Ulcinja i prilikom da po prvi put u svojoj istoriji uđe u Prvu ligu Crne Gore.

Ovaj meč imao je neslavnu uvertiru. Naime, uprava Mladosti juče je odlučila da ne pusti karte u slobodnu prodaju, a da se pristalicama kluba iz Ulcinja podijeli 150 karata po nevjerovatnoj cijeni od 100 eura.

>>> “Utakmica protiv Otranta je povećanog rizika, nema karata u slobodnoj prodaji”

Oštru reakciju na to su imali iz Otranta te su pozvali upravu tima iz Donje Gorice da razmotri odluku.

>>> “Nekorektan potez, apelujemo na upravu Mladosti da razmotri odluku”

To se i dogodilo. Nakon sinoćnjeg sastanka uprava oba kluba postignut je dogovor da se navijačima Otranta uruči 350 potpuno besplatnih karata, pa se očekuje da će Ulcinjani imati dobru podršku na DG areni.

970x250