Gašević i Ceklić potpisali za Budućnosti

Ceklić i Gašević

Štoper Zvonko Ceklić i ljevonogi Ognjen Gašević i zvanično su novi fudbaleri Budućnosti.

Dvadesetčetvrogodišnji Ceklić je potpisao ugovor na godinu dana sa našim prvakom, dok se Gašević obavezao na dvogodišnju vjernost plavo-bijeloj armiji.

Budućnost je najbolji crnogorski klub, zato je poseban osjećaj nakon potpisa. Nadam se i vjerujem da ćemo svi zajedno da ostvarimo velike ciljeve, prvo kroz Evropu, a nakon toga kroz domaće takmičenje” poručio je bivši fudbaler Zete, kazahstanskog Turana i slovačkih Zemplin Mihalovica, Zvonko Ceklić za klupski sajt.

>>> Prvo pojačanje Budućnosti – Zvonko Ceklić

Gašević je takođe izrazio zadovoljstvo što je pod Goricom.

Svi znamo šta Budućnost predstavlja za sve igrače, navijače i samu Podgoricu. Vjerujem da ćemo kao tim izgledati dobro, da ćemo imati dobre rezultate i vjerujem da ću ispuniti očekivanja svih i u klubu i oko kluba“, rekao je mladi reprezentativac Crne Gore.

Bivši fudbaler Titograda i Rudara će se saigračima pridružiti nakon utakmica “sokolića” sa Bugarskom u Plovdivu, 15. juna i Poljskom u Podgorici, četiri dana kasnije.

Fudbaleri Budućnosti se u nedjelju sele na Zlatibor, gdje će tokom sedmodnevnog boravka odigrati dvije prijateljske utakmice.

Povratak u glavni grad Crne Gore je planiran za 18. jun. Budućnost će trenirati na Kampu na Starom aerodromu sve do odlaska na Island na pretkvalifikacioni turnir Ligu šampiona, koji je predviđen za 25. jun.