SKANDALIMA NIKAD KRAJA

Ivan Brnović podnio krivičnu prijavu protiv NN lica zbog lažne otmice kćerke

Foto: Lob Sport/Dejan Lopičić

Gotovo nevjerovatnu informaciju plasirao je danas Portal RTCG. Naime, trener Budućnosti Ivan Brnović podnio je krivičnu prijavu protiv NN lica zbog lažne otmice svoje kćerke?!

>>> Brnoviću i njegovoj porodici prijetio trinaestogodišnjak

Navodno je Brnoviću zaprijećeno da će njegovu kćerku baciti u potok ukoliko ne donese 20 hiljada eura. Srećom, ispostavilo se da je riječ o lažnoj uzbuni i da je Brnovićeva kćerka na sigurnom.

Foto: Lob Sport/Dejan Lopičić

Brnović je prijetnje primio u srijedu nakon treninga, a nezvanično saznaju da je juče trebalo da ima i sastanak sa vođama navijača, ali se od toga odustalo zbog navedenih prijetnji.

Ovo je nastavak skandaloznih dešavanja u najtrofejnijem crnogorskom klubu. Prvo je Đorđije Pavličić suspendovan na tri mjeseca zbog udaranja svog saigrača Igora Ivanovića poslije derbija sa Sutjeskom.

>>> Budućnost suspendovala Pavličića

Suspendovan je i kapiten, Petar Grbić, zbog reakcije koju je imao na odluku Brnovića da ga ne uvede u finišu derbija, a nakon samog meča najvatreniji navijači, Varvari, ušli su u svlačionicu i “prevaspitavali” igrače te lomili inventar stadiona pod Goricom.

>>> Budućnost suspendovala i Petra Grbića

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare