Još jedna Crnogorka u Turskoj: Nadam se da ću ponoviti izdanje iz prethodne sezone

Nastavlja se egzodus crnogorskih fudbalerki u Turskoj. Članice Fomgeta su Slađana Bulatović i Armisa Kuč, a sada je još jedna igračica odlučila da krene njihovim stopama.

Nova igračica istanbulskog Fatih Vatan Spora je crnogoroska reprezentativka Nikolina Caković. Nina je kao slobodna igračica pojačala redove turskog tima, jer je prvi dio sezone propustila zbog povrede, ali njen kvalitet je svakako neosporan.

>>> Nikolina Caković za LOB SPORT: Za reprezentaciju igram sa posebnom emocijom, Budućnost najljepši dio karijere

Odlučila sam se na novi izazov nakon perioda od par mjeseci provedenih van terena. Marljivo sam radila i čekala novu priliku koja mi se na sreću brzo ukazala. Zadovoljna sam atmosferom u klubu, ljudima, saigračicama i to je ono sto mi je najbitnije u početku. Početak je najtezi, ali uz prave ljude i podršku svih sve je mnogo lakše“, rekla je Nikolina za LOB SPORT.

O samom klubu, Nina govori u superlativu, i nada se da će ponoviti partije iz Politehnike za koju je postigla 25 golova u prethodnoj sezoni, uz 12 upisanih asistencija

Fatih je veoma ambiciozan klub što pokazuju rezultati iz prošle sezone. Pad forme u ovoj sezoni neće nas ometati i sputati da u drugom dijelu pokažemo koliko stvarno možemo. Nadam se da ću i ja ponoviti svoja izdanja iz prethodne sezone kako bih pomogla klubu da ostvari što više pobjeda. Za ovih par dana vrlo sam zavoljela Istanbul, veoma prijatan grad sa divnim ljudima i kulturom. Sigurno će biti veoma prijatno provoditi vrijeme ovdje u narednom periodu“, zaključila je Caković

Pored Politehnihe ranije nastupala je za Mladost, Budućnost i grčku Doksu. Fatih Vatan nakon 15 kola zauzima 12. mjesto od 16 timova na tabeli turskog šampionata, sa 15 bodova.