OMLADINSKA REPREZENTACIJA CRNE GORE

Još jedna ubjedljiva pobjeda nad Maltom

Foto: FSCG

Omladinska reprezentacija Crne Gore upisala je i drugi trijumf u prijateljskim duelima sa Maltom. Izabranici Gorana Perišića danas su bili još ubjedljiviji u odnosu na meč od prije dva dana. Sokolići su slavili rezultatom 4:1.

Prvi gol na utakmici djelo je Jagoša Roganovića u 22. minutu, dok su preostala tri pogotka stigla u drugom poluvremenu. Bojan Damjanović bio je precizan u 51. minutu, zatim se u listu strijelaca upisao Đorđe Vukčević, dok je trijumf ovjerio Filip Perović u 76. minutu.

Konačan rezultat postavio je Bendžamin Kasar sedam minuta prije kraja regularnog toka utakmice.

Selektor Perišić bio je srećan zbog boljeg odnosa koji su prikazali njegovi momci u odnosu na prvi meč. Ne sviđa mu se bespotrebna nervoza koja se stvorila pri ubjedljivom rezultatu.

U ovom meču me raduje, prije svega, mnogo bolji odnos nego što je bio slučaj u prvoj utakmici. To je rezultiralo time da postignemo četiri gola, a mogli smo još toliko, a dva pogotka dali smo sa igračem manje. Za brigu je bespotrebna nervoza kod ubjedljivog rezultata u našu korist, što u kvalifikacijama može skupo da nas košta. U ovoj utakmici svi igrači su dobili šansu, tako da poslije ovog dvomeča imamo jasnu sliku na koga iz ove grupe možemo računati u narednom periodu“, rekao je selektor Goran Perišić.