DEJAN VUKIĆEVIĆ ZA LOB SPORT

“Kamo sreće da je svaki stadion ovako ispunjen, borba još uvijek traje”

Dejan Vukicevic

Treći remi ove sezone u međusobnim duelima, i fantastičnoj atmosferi na Velikoj plaži režirali su igrači Otranta i Bokelja u derbiju 25. kola Druge lige Crne Gore.

Utakmicu je obilježio veliki broj prilika, ali golmani su ti koji su uzeli trenutak slave, pa je ista završena 0:0.

>>> Golmani dominirali u Ulcinju, Bokelj ostaje lider

Nismo navikli da su stadioni u Crnoj Gori popunjeni, pogotovo ne u Drugoj ligi, a Ulcinjani su, kako kaže šef stručnog štaba Otranta Dejan Vukićević, prepoznali trenutak i pokazali da žive za fudbal.

Osvrnuo bih se na tribine i grad Ulcinj koji živi za fudbal, kamo sreće da su svi stadioni uvijek ovako ispunjeni. Bio je ovo jedan praznik fudbala i nadam se da ćemo i dalje imati ovakvu podršku. Što se tiče meča, imali smo prilike koje nismo iskoristili, a iz par grešaka smo mogli i da primimo pogodak. Kroz pas igru smo pokušavali da dođemo do pobjede, ali nismo uspjeli“, rekao je Vukićević za Lob sport.

Ovaj meč ne mjenja ništa, bodovna razlika je i dalje ista, a u opticaju je i još jedan međusobni duel u Kotoru (12. maj). Međutim, do tada ima još dosta da se igra.

Svaki derbi je šahovska igra, takav je bio i ovaj. Uradićemo malu analizu i arhiviraćemo ga, još puno bodova je opticaju. I dalje smo neporaženi i moramo biti zadovoljni. Imamo još jedan međusobni duel u Kotoru ali naša liga nisu samo Otrant i Bokelj. Svaki meč ima posebnu važnost, a na nama je da budemo konkurentni za najviši plasman. Trajaće ova borba do kraja, i sigurno je da će biti mnogo iskušenja“, zaključio je crnogorski stručnjak.

Standings provided by Sofascore