ŠAMPION ZADOVOLJAN

“Najbolja utakmica”

Ignjatović pogodio prečku protiv Petrovčana, Foto: FSCG
Ignjatović pogodio prečku protiv Petrovčana, Foto: FSCG

Iako je u ranijem terminu Dečić upisao sva tri boda savladavši ekipu Arsenala u Tivtu 2:0, aktuelni šampion nije podlegao pritisku, već je odigrao najbolju utakmicu u proljećnjom dijelu sezone – golovima Đorđa Despotovića i Stefana Almeide Budućnost je rutinski riješila Petrovac 2:0.

<<< Adžić dirigovao, Despotović i Almeida odsvirali završne taktove

Samo jednu stvar je šef stručnog štaba Podgoričana zamjerio svojim momcima – realizaciju.

“Pobjeda koja nam dosta znači, na psihološkom planu i rezultatski. Mislim da smo odigrali jednu od boljih utakmica. Imali smo još tri-četiri stopostotne šanse koje smo morali da realizujemo. Ono što je pored igre ostavilo utisak, imao sam osjećaj da je cijeli stadion bio uz nas, Varvari su uvijek tu naravno, ali i sa Zapada je bilo ovacija. Nadam se da ćemo nastaviti da igramo još bolje i efikasniji”, zadovoljan je bio nakon utakmice Mladen Milinković.

Nema previše vremena za analizu, već u srijedu Budućnost igra protiv Mladosti Lob.bet, takođe pred svojim navijačima, a vanredno kolo biće zagrijavanje za nedjelju i novi derbi sa Dečićem. Vjerovatno na Zlatici…

“Svaka utakmica za nas je podjednako bitna. Ne pravimo razlike, ne treba misliti o Dečiću, dok ne završimo Mladost. Daćemo sve od sebe. Ima još dosta da se igra, daleko je 25. maj, volio bih da to završimo ranije, ali u ovom trenutku ne zavisimo samo od sebe”, dodao je Milinković.

Standings provided by Sofascore
Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare