GORDAN CIPRIĆ

“Najvažnije da smo obje utakmice pobijedili kako bi gradili pobjednički gard”

Foto: FSCG

Fudbaleri Crne Gore uspješno su okončali pripreme u Antaliji. Hrabri sokoli su sinoć ostvarili drugu pobjedu. Poslije uvodnog trijumfa nad Bjelorusijom (2:0), sinoć je stigla pobjeda i nad Sjevernom Makedonijom, 1:0.

>>> Jovetin trzaj glavom za savršen kraj priprema

Poslije sinoćnjeg meča pomoćnik Roberta Prosinečkog, Gordan Ciprić bio je zadovoljan viđenim. Svjestan je da je bilo problema u prenosu lopte, posebno u prvom poluvremenu, ali u drugom dijelu je utakmica ušla u potpunu kontrolu našeg tima.

Odradili smo više promjena u odnosu na prvi meč. Mislim da smo odigrali jednu takmičarsku utakmicu, čvrstu. Imali smo problema u prvom poluvremenu u zadnjoj liniji i u međuprostoru gdje su nam lako dolazili do lopte, ali nije bilo tu nekih ozbiljnih šansi. Drugo poluvrijeme smo napravili izmjene i iskontrolisali utakmicu, igrali na rezultat i priveli meč sigurno kraju“, istakao je Ciprić.

Foto: FSCG

Cilj je bio da svi momci dobiju minute i u tome se uspjelo. Bitno je i što su ostvarene obje pobjede za građenje samopouzdanja i pobjedničkog garda.

Nama je cilj bio da svi igrači dobiju minute i mislim da smo u tome uspjeli. Najvažnije da smo obje utakmice pobijedili i to je za samopouzdanje i taj gard, pobjednički, koji želimo da imamo jako važno“, jasan je bio hrvatski stručnjak.

Dobilo se mnogo za ovih sedam dana. Svjestan je i Ciprić da će biti utakmica kao što je bila ova kada će tim u svrhu rezultata morati da čuva prednost.

Mislim da smo jako puno dobili sa ovih sedam dana. Momci su odgovorili na profesionalan način. Maksimalno smo iskoristili ovaj proces, ostvarili dobar rezultat i mislim da je to podsticaj za dalji rad. Mnoge će utakmice biti ovakve – na rezultat. Kad daš gol treba da čuvaš prednost, mislim da smo jako uspješno to odradili pogotovo u drugom poluvremenu“, zaključio je Ciprić.

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare