TANJA PREDSTAVLJENA U MOSKVI

“Odlično sam prihvaćena, radi se o velikom klubu”

Foto: Dinamo Moskva

Crnogorska fudbalerka Tanja Malesija zvanično je postala igračica Dinama iz Moskve, i tako potpisala ujedno najveći transfer u crnogorskom ženskom fudbalu kada je riječ o djevojkama koje odlaze iz domaćeg prvenstva.

>>> Malesija potpisala za Dinamo

Tanja je predstavljena na društvenim mrežama, a ugovor sa Dinamom potpisan je na tri godine, zaključno sa 31.12.2026. godine.

Tanja je skrenula pažnju na sebe još u mlađim kategorijama, što je dovelo do njenog debija za A reprezentaciju nepunih 16 godina.

Po dolasku u Moskvu Tanja je prijateljski dočekana, i jedva čeka svoj povratak na teren i to u velikom klubu kakav je Dinamo.

Djevojke i stručni štab su me prihvatili odlično. Osjećam se kao pravi profesionalac i vidi se na svakom koraku da se radi o velikom klubu. Rukovodstvo kluba me je dočekalo u Moskvi, a od prekjuče sam u Antaliji sa ekipom. Trenira se maksimalno naporno i radujem se skorom povratku na teren. Za sada radim specifične treninge i vežbe u teretani. Svi iz stručnog štaba su vrlo posvećeni i trude se da se što pre oporavim“, zadovoljna je prvim utiscima Tanja.

>>> Real Madrid dovodi Mašu Tomašević

Povreda nije smetala čelnicima moskovskog kluba da dovedu Tanju, što dovoljno govori o njihovoj želji da Crnogorka zaigra u plavom dresu.

Upravo tako, povredila sam stopalo u pauzi, ali to nije predstavljalo nikakav problem čelnim ljudima Dinama. Dugujem veliku zahvalnost mom agentu Darku Mariću koji je omogućio da se desi ovaj transfer, kao i mom klubu ŽFK Budućnost i svim trenerima sa kojima sam sarađivala do sada. Imam podršku tokom cijelog oporavka, a i hiruršku intervenciju na stopalu sam uradila u Moskvi“, prenosi nam štoper naše reprezentacije Tanja Malesija.

Kao i Budućnosti, Tanja je zadužila dres sa brojem pet koji je sa uspjehom nosila u Budućnosti.

Pet je moj omiljeni broj, oduvijek ga nosim i postao mi je nekako nezamjenjiv. Zadovoljna sam što ću imati prilike i u Rusiji da igram u dresu sa tim brojem“, zaključila je Malesija.

Tanjino kreativno predstavljanje možete pogledati OVDJE.

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare