LOB SPORT SAZNAJE

Real Madrid dovodi Mašu Tomašević

Foto: Dejan Lopičić/LOB SPORT

Svi znamo koliko ženski fudbal u posljednje vrijeme privlači pažnju, a naše fudbalerke krče svoj put ka zvijezdama polako ali sigurno.

Nakon Tanje Malesije i Nine Caković koje su ostvarile sjajne transfere u Rusiji odnosno Turskoj, na red je došla prava fudbalska detonacija i istorija kada je ženski fudbal u Crnoj Gori u pitanju.

Kako LOB SPORT saznaje, ekstra talentovana Maša Tomašević pojačaće jedan od najvećih klubova svijeta, Real Madrid.

>>> PEPELJUGA U KOPAČKAMA – Crnogorska princeza fudbala čeka svoje krunisanje

Djevojka sa ogromnim potencijalom sa kojom smo ranije i razgovarali, privukla je pažnju mnogih evropskih klubova ali Kraljevići su najkonkretniji u želji da dovedu Crnogorku. Sa samo 16 godina Maša je prvotimac Budućnosti, a prepoznata je od strane UEFA kao jedna od najtalentovanijih fudbalerki Evrope.

Španskom gigantu to očigledno nije promaklo, pa je Tomašević na njihovom radaru, a kako saznajemo delegacija Merengesa će prisustvovati meču baraža za plasman u grupu B Lige nacija koji Crna Gora igra protiv reprezentacije Sjeverne Irske 23. februara.

Crnogorski fudbal se ne kotira najbolje u Evropi, ali biseri poput Vasilija Adžića, Maše i mnogih drugih, definitivno je pokazatelj da smo plodno tlo za fudbalske talente, a na njima je da kuju svoj put, a u ovom slučaju čini se da je nebo granica.

Upiši se
Obavijesti o
1 komentar
S najviše glasova
Najnovije Najstarije
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare