TRENER ŠAMPIONA

“Poseban osjećaj i velika stvar, naredni korak je Evropa”

Foto: Dejan Lopičić/ LOB SPORT

Dečić je večeras ispisao istoriju tako što je prvi put osvojio titulu prvaka Crne Gore u fudbalu. Nikad zanimljivija liga završni čin dobila je večera u Nikšiću gdje su Tuzani savladali Sutjesku 1:0, pa je sada ostala samo jedna stvar, a to je slavlje.

>>> Dečić novi šampion Crne Gore, Mornar slavio u Podgorici i prestigao Budućnost

Krajem septembra prethodne godine, u ne baš zavidnoj formi tim je preuzeo Milorad Peković, ispostaviće se da je to bio potez vrijedan titule.

>>> “Zasluženo smo prvaci, nećemo se zaustaviti na ovome”

Poseban osjećaj, i velika stvar, kako za klub tako i za sve navijače Dečića. Teret svega ovoga su iznijeli moji igrači, sama činjenica da nismo odigrali nijednu utakmicu na domaćem terenu, to je pokazatelj kakav karakter imaju. Uvijek treba vjerovati, nismo imali dugoročne ciljeve ni kada sam došao, išli smo utakmicu po utakmicu, i sve je to sastavni dio sporta. Mislim da smo potpuno zasluženo osvojili titulu“.

Par dana odmora imaće igrači, a onda slijede novi izazovi.

“Naredni korak nam je Evropa, malo ćemo da damo sebi oduška, a od naredne nedelje već planiramo naredne akcije, i da ćemo probati da u Evropi odigramo ozbiljniju ulogu“, zaključio je trener novog šampiona.

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare