NOVO SAOPŠTENJE OTRANTA

“Postignut dogovor, 350 navijača Otranta potpuno besplatno mogu na DG arenu”

Foto: FK Otrant

Nakon što je juče Mladost Lob.bet objavila da će za današnji revanš susret baraža za popunu 1. CFL protiv Otranta cijene karata za navijače iz Ulcinja biti vrtoglavih 100 eura uslijedila je nova bura u crnogorskom fudbalu.

>>> “Utakmica protiv Otranta je povećanog rizika, nema karata u slobodnoj prodaji”

Odmah su se saopštenjem oglasili i Ulcinjani, jasno, veoma nezadovoljni odlukom kluba iz Donje Gorice.

>>> “Nekorektan potez, apelujemo na upravu Mladosti da razmotri odluku”

Ipak, čini se da su se tenzije spustile na dan utakmice. Ulcinjani su se putem društvenih mreža ponovo oglasili i istakli da je postignut dogovor da utakmici prisustvuje 350 navijača Otranta i to potpuno besplatno.

U pomiriteljskom tonu zahvalili su se i predstavnicima Mladosti na razumijevanju.

“Nakon večerašnjih pregovora organizovanih na zahtjev predsjednika Opštine Ulcinj g. Gencija Nimanbegua, na kojima su prisustvovali predstavnici FK “Mladost DG”, FK “Otrant Olympic”, Predsjednik opštine Ulcinj g. Genci Nimanbegu i bivši Predsjednik opštine i ministar g. Gëzim Hajdinaga postignut je dogovor između dva kluba sa ciljem smirivanja tenzija i usmjerenje pogleda prema budućnosti i sportu.

Imajući u vidu da je neophodno riješiti neke prethodne problematike klubovi su saglasni da je od velikog značaja pronalazak rješenja za situaciju koja je nastala.

Domaćin, ekipa OFK Mladost Lob.bet je odlučila da našem klubu obezbjedi 350 besplatnih ulaznica umjesto 150 koliko je obaveza po propisima FSCG, na čemu smo zahvalni Upravi ekipe OFK Mladost Lob.bet, koja su na sastanku predstavljali predsjednik kluba Danilo Mugoša i sekretar Darko Mugoša.

Sve ovo je u cilju njegovanja dobrih međuklupskih odnosa i organizovanja prave sportske atmosfere za ovaj poseban meč, kakva u ovoj prilici i treba da bude.

Koristimo priliku takođe da se zahvalimo Fudbalskom savezu Crne Gore i svim drugim licima, a posebnu zahvalnost dugujemo i g. Nimanbeguu i g. Hajdinagi koji su uložili velike napore da dođe do dogovora između dva kluba.

Na kraju pozivamo sve ljubitelje sporta da nas podrže u realizaciji naših snova igranja u Prvoj ligi Crne Gore”, naveli su iz ulcinjskog kluba.

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare