GORAN PERIŠIĆ

“Pristup u drugom poluvremenu veoma loš, nema opravdanja”

Photo: FSCG

Jedno savršeno i jedno očajno poluvrijeme omladinaca Crne Gore i poraz od Bosne i Hercegovine (3:2) poslije vođstva od 2:0 za kraj elitne runde kvalifikacija za Evropsko prvenstvo do 19 godina.

>>> Sokolići pokazali dva lica

I selektor Goran Perišić svjestan je da je prvo poluvrijeme bilo odlično, a isto tako da je drugo poluvrijeme bilo nedopustivo. Istakao je prije svega veoma loš pristup u drugih 45 minuta.

Iako smo prije utakmice znali da ne možemo otići na Euro, meč smo odlično otvorili i od prvog minuta se nametnuli, napadali, stvarali šanse, dali dva gola u prvom poluvremenu, ne dozvolivši protivniku da uputi udarac prema našem golu. Iako smo na poluvremenu upozoravali da nije sve gotovo i da moramo nastaviti u istom ritmu, prije svega pristup u nastavku je bio veoma loš, protivnik nas je nadigrao u svim segmentima igre i zasluženo pobijedio“, započeo je selektor.

Foto: FSCG

Smatra da apsolutno nema opravdanja za drugo poluvrijeme zbog kojeg se na kraju kući nosi gorak ukus.

Za ovakvo drugo poluvrijeme nema opravdanja, iako smo pokušali izmjenama da podignemo ekipu, dvije su bile i prinudne zbog povreda, ali jednostavno ništa nismo uspjeli da uradimo. I pored svega dobrog što smo prikazali na turniru, kući nosimo gorak ukus zbog ovog posljednjeg dana, gdje je sve bilo onako kako nismo željeli“, zaključio je Perišić.

Standings provided by Sofascore
Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare